Méér dan
schoon

Horeca

Uw gasten zijn een avondje uit in uw restaurant, of genieten van een weekend weg in uw hotel. De uitstraling van uw restaurant of hotel is uw visitekaartje. Is het tafellinnen fris en goed gesteven? Ligt het beddengoed strak?

Gesteven en gevouwen tafellinnen

Wij helpen u precies die uitstraling te krijgen die u hebben wilt. Wat ESW onderscheidt, is dat we tafellinnen gesteven aanleveren als dat nodig is. Ook vouwen we de handdoeken en het beddengoed zoals u dat wenst. Die kwaliteit ziet u, en uw klant. Onze opdrachtgevers in de horeca zitten niet voor niets in het hogere segment, waar kwaliteit voorop staat.

Textiel aanschaffen

Textiel dat vaak gewassen wordt, moet lang meegaan. Dat weten we en daarom geven wij graag advies over uw aanschaf. We bezoeken uw restaurant, hotel of bungalowpark, kijken naar de gewenste uitstraling en geven advies.

Of alles huren?

U kunt ook textiel bij ons huren, dan heeft u er helemaal geen omkijken meer naar. U kunt kiezen uit allerlei kleuren. Kleuren die matchen bij uw huisstijl en gewenste uitstraling, met of zonder logo, helemaal in uw eigen stijl.

Verantwoord wassen en drogen

ESW heeft geavanceerde machines die energiezuinig werken. Waar u gemiddeld 35 liter water nodig heeft per wasbeurt, gebruiken wij 10 liter. We hergebruiken het waswater en het wordt op een energiezuinige manier verwarmd. Uiteraard halen en brengen wij de was op afspraak. Geen tijdsverlies, voor u niet en voor ons niet.