Gedekte tafel bij een hotel met linnen
Dé wasserij voor de horeca

ESW: Dé wasserij voor de horeca

Als horecaondernemer weet u als geen ander hoe belangrijk het is dat uw gasten zich op hun gemak voelen in uw hotel, restaurant of café. Niet alleen uw service van het hoogste niveau, maar ook de mooi gedekte tafels in het restaurant, het kraakheldere beddengoed en de handdoeken van de hoogst mogelijke kwaliteit op de hotelkamer leveren daar een belangrijke bijdrage aan. Goed uitziend en deskundig gereinigd linnengoed is voor de horeca dan ook onmisbaar.

Wilt u ook altijd de beschikking hebben over deskundig gereinigd, gesteven én netjes gevouwen linnengoed? Dan is ESW de partner voor u.

Onze oplossingen voor de horeca

U kunt bij ons terecht voor al uw wensen op het gebied van linnengoed voor de horeca. We zijn al meer dan 90 jaar specialist en partner op het gebied van reinigen, stijven en verhuren van horecalinnen. We helpen u onder meer met:

  • Reinigen, strak mangelen, stijven en vouwen van horecalinnen;
  • Controle en beheer van uw linnengoed;
  • Nieuw linnengoed (op maat en passend bij uw organisatie, of inzet van het linnen van ESW);
  • Vervangend en/of hersteld linnengoed;
  • Huren of leasen van horecalinnen;
  • Snel (tijdelijk) extra linnengoed.

Reinigen, mangelen, stijven en vouwen

Voor alles dat u wilt laten reinigen, kunt u bij ons terecht. Als horecawasserij zorgen wij voor het reinigen, mangelen, stijven en vouwen van al uw linnengoed. Of het nu gaat om servetten, tafellinnen, handdoeken, badlakens, bedlinnen, gastendoekjes, schorten of ander horecalinnen en -textiel: ESW staat voor u klaar.

Geen omkijken naar uw linnengoed

Werkt u samen met ESW? Dan ontzorgen we u van begin tot eind. Wij hebben een haal- en brengservice en leveren het wasgoed aan op de manier die u wilt; links- of rechtsom gevouwen, wel of niet in plastic verpakt, tot in de linnenkamer of toch aan de personeelsingang. Ons team van vriendelijke chauffeurs komt waar en wanneer u wilt het horecalinnen leveren.

Controle, advies en aankoop

Tijdens het reinigingsproces controleren we het linnen op slijtage. Onze bevindingen en ons advies koppelen we aan u terug. Waar mogelijk herstellen we het linnengoed.  Is uw horecalinnen aan vervanging toe? We adviseren u graag over de aanschaf van nieuw linnengoed van de juiste kwaliteit. Dat kunt u direct op maat bij ons bestellen in de kleuren, materialen en (huis)stijl van uw voorkeur.

Linnengoed huren of leasen

Wilt u geen nieuw linnengoed aanschaffen? Dan kunt u ook horecalinnen bij ons huren of leasen. We stellen een linnenpakket samen op basis van uw wensen en eisen. Zo kunt u in drukke periodes snel gebruik maken van nieuw linnen. Wilt u linnengoed leasen? Bel of mail ons dan gerust. We bespreken graag samen de mogelijkheden.

“Wij hebben de Eper Stoom- en Wasserij leren kennen als een betrokken en meedenkende partner. Als Natuurhotel geven we de voorkeur aan lokale leveranciers, maar ook de hoge mate van waskwaliteit en flexibiliteit is zeer gewaardeerd.”
Jan en Margreet Paauwe Witte Berken Natuurhotel Epe

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Bel of app ons om de mogelijkheden te bespreken of stuur ons een e-mail. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Benieuwd naar onze diensten?

Neem contact met ons op.
Eper Stoom- en Wasserij is al meer dan 90 jaar dé specialist op het gebied van reinigen voor de horeca, zorg en industrie. Kwaliteit, service en maatwerk staan bij ons hoog in het vaandel. Wij denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw horecabedrijf. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op.