Grote wasmachines waar veel linnengoed in kan om te wassen
Wasserij voor de gezondheidszorg

ESW: Al bijna 100 jaar dé wasserij voor de gezondheidszorg

Als zorgondernemer of zorgprofessional weet u als geen ander hoe belangrijk het is dat bewoners zich in uw instelling comfortabel en écht thuis voelen. Om bewoners van optimale zorg én comfort te voorzien, is het belangrijk dat zij hygiënisch schoon textiel tot hun beschikking hebben. Van handdoeken tot aan (medische) dekbedden of onderleggers: ESW staat voor u klaar.

Onze oplossingen voor de zorg

U kunt bij ons terecht voor al uw wensen op het gebied van linnengoed voor de gezondheidszorg. We zijn al bijna 100 jaar dé partner en specialist op het gebied van het reinigen, stomen en sorteren op bewonersniveau voor de gezondheidszorg. We helpen u graag met:

 • Reinigen van de was van uw bewoners;
 • Controle en beheer van uw zorglinnen;
 • Advies over de duurzame aanschaf van nieuw linnengoed
 • Huren of leasen van zorglinnen (platgoed, < opsomming uitbreiden);
 • Spreekuur voor medewerkers en bewoners op locatie.

ESW: Met aandacht voor bewoners, medewerkers en organisatie

Uw zorginstelling bestaat uit mensen. Daarom maken wij tijd vrij voor én besteden we persoonlijke aandacht aan uw medewerkers en bewoners. We ontzorgen uw personeel, patiënten en/of cliënten daar waar het kan. Een voorbeeld daarvan is onze service: een spreekuur met ESW op een locatie naar keuze.

Tijdens het spreekuur kunnen uw bewoners en medewerkers met ons in gesprek gaan over hun wensen, vragen en opmerkingen met betrekking tot hun was. Wij komen deze wensen zoveel mogelijk tegemoet in onze dienstverlening. Tijdens het spreekuur nemen we de tijd voor en besteden we aandacht aan de mens achter de was. Deze persoonlijke aandacht van ons team wordt enorm gewaardeerd door zowel bewoners als medewerkers.

ESW: Professionele reiniging en dienstverlening op maat

ESW reinigt met aandacht voor uw bewoners en medewerkers. Dit doen wij immers voor mensen. Wij geven u graag advies over de aanschaf van textiel dat comfortabel is en langdurig meegaat. Die persoonlijke aandacht combineren we met strikte eisen op het gebied van hygiëne. We voldoen aan alle eisen, wassen duurzaam en besparen u tijd. ESW:

 • Ontzorgt u van begin tot eind;
 • Verzorgt het beheer en de uitgifte van uw zorglinnen via ons webportaal;
 • Regelt (indien gewenst) het wasoverzicht en budgetbeheer;
 • Maakt voorraadbeheer gemakkelijk door kledingstukken te voorzien van een barcode of een chip;
 • Haalt en brengt uw was op afspraak in overleg met u;
 • Reinigt industrieel en kwalitatief volgens alle normen en eisen;
 • Levert was en platgoed op maat;
 • Voorziet u van deskundig advies.

Advies, controle en aanschaf

Tijdens het reinigingsproces controleren we het platgoed op slijtage. Onze bevindingen en ons advies koppelen we aan u terug. Is uw zorglinnen aan vervanging toe? Dan adviseren wij u graag over de aanschaf van nieuw linnengoed van de juiste kwaliteit. Dat kunt u direct op maat bij ons bestellen.

Zorglinnen huren of leasen

Wilt u geen nieuw zorglinnen kopen? Dan kunt u het linnen ook bij ons huren of leasen. Van handdoeken en medische dekbedden tot aan onderleggers, hoeslakens, slabben of badlakens: ESW staat voor u klaar. We maken voor u een linnenpakket op maat dat volledig aansluit op de wensen en eisen van uw organisatie en bewoners. Zo heeft u altijd snel nieuw zorglinnen tot uw beschiking.

Bent u benieuwd wat wij als wasserij voor uw zorginstelling kunnen betekenen?

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Bel ons om de mogelijkheden te bespreken of stuur ons een e-mail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Linnen leasen of huren?

Wilt u graag linnen leasen of huren? We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden op maat.