Schoon linnen,
beloofd is beloofd!
Hulp aan ouderen

Gezondheidszorg

Uw bewoners en patiënten wonen niet meer thuis, maar wat is er nou mooier om hen tóch een beetje dat thuisgevoel te geven? Hier kan fris ruikend en hygiënisch schoon textiel aan bijdragen. Wij leveren dat graag.

Net zoals thuis

Als uw instelling dat wenst, verzorgen wij de was voor de bewoners net zoals ze van thuis gewend zijn. Keurig gestreken en gevouwen bijvoorbeeld. Net zoals vroeger. Dat geeft een goed gevoel aan iedereen.

Spreek ons persoonlijk aan

Een bijzondere service van ons is het spreekuur op een door u gekozen locatie. Medewerkers en bewoners van uw instelling komen langs met hun opmerkingen, van mens tot mens. Dat wordt gewaardeerd. We schieten te hulp bij het missen van een kledingstuk en kapotte kleding repareren we snel en goed.

Reinigen met gevoel

Het is onze dienstverlening met een strik eromheen. Dit doen we met gevoel, want wassen en stomen doen wij voor mensen. Dat thuisgevoel combineren we met strenge hygiëneregels. Als u het wenst, adviseren wij over de aanschaf van textiel. Textiel wat vrolijk en fris aandoet, maar ook vele wasbeurten meegaat. Huren kan ook, wij verzorgen alles en vullen beschadigd textiel aan.

Verantwoord wassen en drogen

ESW heeft geavanceerde machines die energiezuinig werken. Waar u gemiddeld 35 liter water nodig heeft per wasbeurt, gebruiken wij 10 liter. Ook hergebruiken wij het waswater en wordt het op een energiezuinige manier verwarmd. Uiteraard halen en brengen wij de was op afspraak. Geen tijdsverlies, voor u niet en voor ons niet.