Kluisjes bij een bedrijf om bedrijfskleding in op te bergen
Uw partner voor bedrijfskleding

ESW: Al bijna 100 jaar uw partner voor bedrijfskleding

Bedrijfskleding is niet alleen hét visitekaartje voor uw organisatie, maar draagt ook bij aan de veiligheid en het comfort van uw werknemers. In onze industriële wasserij reinigen we allerlei soorten bedrijfskleding. Of u nou onderneemt in het bedrijfsleven, de techniek, food of zorg: ESW staat voor u klaar. We reinigen alle werkkleding zorgvuldig en voldoen daarbij aan alle eisen die gelden binnen uw branche.  

Onze oplossingen voor bedrijven

Wat kunnen we concreet voor u betekenen?

  • Gecertificeerde reiniging van uw bedrijfskleding;
  • Haal- en brengservice, op locatie, afdeling en zelfs tot in de kast – net wat u wenst;
  • Registratie, controle en reparatie van uw bedrijfskleding;
  • Uitgifte, beheer en aanschaf.

ESW: Gecertificeerde, industriële reiniging

Bedrijfskleding moet voldoen aan specifieke voorschriften en zorgvuldig gereinigd worden om daaraan te blijven voldoen. Wij beschikken over de juiste certificeringen om uw bedrijfskleding te reinigen volgens de in uw branche geldende normen.

ESW: Haal- en brengservice

We halen de was op en leveren deze weer op locatie af. Dit kan op de desbetreffende afdeling, of zelfs in de kast van de werknemer: het is maar net wat u wenst! We halen en brengen de was op afgesproken momenten op die u goed uitkomen en leveren maatwerk voor uw organisatie.

Registratie, controle en reparatie

Indien gewenst registreren wij de bedrijfskleding en houden we bij waar ieder kledingstuk is. We kunnen ook voor u registreren hoe vaak de kledingstukken gewassen worden. Zo houdt u voldoende zicht op de hygiëne binnen uw bedrijf. Daarnaast controleren we de kleding op beschadigingen en repareren we deze op deskundige wijze. Doordat wij dit in ons eigen beheer doen, kan de gerepareerde kleding gewoon met dezelfde lichting weer retour naar uw organisatie. Is uw kledingstuk niet te repareren en beheren wij de uitgifte? Dan kunnen wij het kledingstuk direct voor u vervangen. Wel zo gemakkelijk!

Bedrijfskleding aanschaffen

Wilt u graag bedrijfskleding aanschaffen voor uw medewerkers? Ook dan kunnen wij u van A tot Z ontzorgen: van advies tot aan ontwerp in uw huisstijl, beheer en uitgifte tot aan budgetbeheer. Ontdek hier de mogelijkheden rondom bedrijfskleding.

“Wij werken met glasvezel en ESW verwijdert dit heel goed tijdens het reinigen. ESW kan echt maatwerk leveren!”
Twan Jansen Owens Corning

Bedrijfskleding reinigen?

Wilt u uw bedrijfskleding deskundig laten reinigen? Neem contact met ons op, we staan graag voor u klaar. Bel ons via 0578 691 677 of mail ons op info@esw-epe.nl.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We voorzien u graag van deskundig advies op maat.