Méér dan
Schoon

Industrie

Binnen bijna alle bedrijfstakken gaat het om draagcomfort, veiligheid en uitstraling. Uw medewerkers willen werken in prettig te dragen kleding die uiteraard voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften.

Registratie en reparatie

U wilt graag de controle houden over de hygiëne binnen uw bedrijf. Daarom hanteren wij een registratiesysteem waarmee u ziet hoe vaak uw medewerkers hun kleding aan ons meegeven. Is er kleding kapot? Dan doen wij de reparatie. Omdat wij dit in eigen beheer doen, kan de kleding met dezelfde lichting weer mee terug. Snel en makkelijk!

Nieuwe bedrijfskleding nodig?

Als u ESW inschakelt voor nieuwe bedrijfskleding, komen onze medewerkers bij u langs. Samen kijken we naar uw wensen. Welke werkzaamheden gebeuren er en welke stoffen horen daarbij. Met een zak voor het gereedschap of mouwen die opgerold kunnen worden bijvoorbeeld.  De kleding kan geleverd worden in uw bedrijfskleuren en/of met uw logo.

Veiligheid staat voorop

Als uw wensen duidelijk zijn, overleggen wij met onze KAM-medewerker (die gaat over Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden en Milieu). Deze persoon weet alles over de veiligheidseisen. Ook de afdeling Inkoop wordt ingeschakeld, dit is belangrijk voor het financiële plaatje. Alle details komen voorbij. Aan het einde van dit traject rolt er een kledingontwerp uit waarmee iedereen tevreden is. Vooral uw medewerkers.

Verantwoord wassen en drogen

ESW heeft geavanceerde machines die energiezuinig werken. Waar u gemiddeld 35 liter water nodig heeft per wasbeurt, gebruiken wij 10 liter. Ook hergebruiken wij het waswater en wordt het op een energiezuinige manier verwarmd. Uiteraard halen en brengen wij de was op afspraak. Geen tijdsverlies, voor u niet en voor ons niet.